Voorgerecht

富士山

Fuji-San

Menu Soep en voorgerecht

EN/FR

SOEP

 

Misoshiru- Lichte soep met tofu obv soya 3.0

Suimono - Bouillon met vis en groenten 4.5

Kakitamajiru-Bouillon met ei, mais en krab 4.5

Wan ton soup - oep met chinese varkensravioli 4.5

Sui kauw soup- Soep met chinse garnalenravioli 6.5

 

RAMEN

Chinese noodles op japanse stijl

 

Shoyu Ramen- Geparfumeerd met soya saus 8.0

Miso ramen- Geparfurmeerd op basis van soya 8.0

Cha-syu men - Met geooisterd reepjes varkenvlees 9.5

 

UDON

Japanse tarwe spaghetti

 

Kitsune udon- Met gefrituurde dunne toufu 8.5

Tamago udon- Met ei en zeewier 7.5

Tempura udon - Met gefrituurde garnalen en groenten 13.5

Zaru udon - Koude udon met saus 7.0

 

SOBA

Buckwheat noodles met soep zelfde stijl geprepareerd als UDON

 

Kitsune soba- Met gefrituurde dunne toufu 9.5

Tamago soba- Met ei en zeewier 8.5

Tempura soba - Met gefrituurde garnalen en groenten 14.5

Zaru soba- Koude udon met saus 8.0

 

VOORGERECHT

 

Yaki tori- Kipbrochetten 5.5

Gyoza - Japanse ravioli 5.5

Ika geso kara age -Gefrituurde inktvis 7.5

Age dashi toufu- Gebakken toufu met saus van gember en bosuitjes 6.5

Chawan mushi- Gestoomd ei met garnaal en groenten 6.5

Wakame su- Zeewier met komkommer in rijst-azijn 6.5

Sunomono no moriawase- Zeewiersla met zeevruchten 11.5

Yu toufu- Lichte bouillon met toufu en groenten in ‘hot pot’ 8.0

Dim sum

Hakow - garnalen 4.5

Siew ma - varkensvlees 3.5

Harumaki- Lenterolletjes met krab 5.5

 

 

 

Japanese Restaurant Fuji-San