Voorgerecht

富士山

Fuji-San

EN/FR

Menu                                                 Soep  en voorgerecht

Home

Menu

     - Hoofdgerecht

Contact



SOEP


Misoshiru- Lichte soep met tofu obv soya                                           3.0

Suimono - Bouillon met vis en groenten                                               4.5

Kakitamajiru-Bouillon met ei, mais en krab                                         4.5

Wan ton soup - oep met chinese varkensravioli                                   4.5

Sui kauw soup-  Soep met chinse garnalenravioli                                6.5


RAMEN

Chinese noodles op japanse stijl


Shoyu Ramen- Geparfumeerd met soya saus                                       8.0

Miso ramen- Geparfurmeerd op basis van soya                                   8.0

Cha-syu men - Met geooisterd reepjes varkenvlees                            9.5


UDON

Japanse tarwe spaghetti


Kitsune udon- Met gefrituurde dunne toufu                                        8.5

Tamago udon- Met ei en zeewier                                                           7.5

Tempura udon - Met gefrituurde garnalen en groenten                      13.5

Zaru udon - Koude udon met saus                                                        7.0


SOBA

Buckwheat noodles met soep zelfde stijl geprepareerd als UDON


Kitsune soba- Met gefrituurde dunne toufu                                        9.5

Tamago soba- Met ei en zeewier                                                           8.5

Tempura soba - Met gefrituurde garnalen en groenten                       14.5

Zaru soba- Koude udon met saus                                                          8.0


VOORGERECHT


Yaki tori- Kipbrochetten                                                                        5.5

Gyoza - Japanse ravioli                                                                          5.5

Ika geso kara age -Gefrituurde inktvis                                                  7.5

Age dashi toufu- Gebakken toufu met saus van gember en bosuitjes  6.5

Chawan mushi- Gestoomd ei met garnaal en groenten                          6.5

Wakame su- Zeewier met komkommer in rijst-azijn                                6.5

Sunomono no moriawase- Zeewiersla met zeevruchten                         11.5

Yu toufu- Lichte bouillon met toufu en groenten in ‘hot pot’                8.0

Dim sum

  Hakow - garnalen                                                                                  4.5 

  Siew ma - varkensvlees                                                                         3.5

Harumaki- Lenterolletjes met krab 5.5




Japanese  Restaurant  Fuji-San